Boost din online konvertering med SEO fra Klikko

Lige for tiden sker der et boom i virksomheder, som uden en egentlig fysisk tilstedeværelse driver butik på nettet. Virksomheder, som satser 100% på ehandel, er afhængige af en meget stærk online marketing strategi for at kunne overleve – og derfor bruger disse virksomheder megen tid og mange ressourcer på at udarbejde denne type strategi. Inden for de seneste år er SEO blevet en integreret del af en fornuftig digital markedsføringsstrategi, og dette skyldes først og fremmest den uhyre skarpe konkurrence på søgemaskiner som Google, Bing og Yahoo.

Virksomheder, som overvejer at flytte hele – eller dele af – deres forretning online, kan lære meget af disse nye pionérer. Én ting er at afsætte midler til online markedsføring i form af Google AdWords, bannerreklamer og måske endda display – en anden ting er at prioritere SEO, ikke som et nødvendigt onde, men som en yderst vital del af en online marketing strategi, som er essentiel for firmaets digitale profil og, i sidste ende, for dets overlevelse på det store internet.

Hvis din virksomhed ønsker at kaste sig ud i ehandels eventyret, er det således af aller største vigtighed, at I overvejer, hvordan SEO – Search Engine Optimization, søgemaskineoptimering – kan booste jeres online salgskanal. Det er samtidig vigtigt at sætte sig blot en smule ind i SEO for at kende omfanget af dette utroligt kraftfulde og effektive marketings værktøj – og samtidig vide, at det er et fuldtids arbejde at opbygge, optimere og vedligeholde SEO. Et job, som ikke med rimelighed kan forventes at kunne varetages af en enkelt person i en virksomhed, men som kræver årelang baggrundsviden og erfaring for at kunne udføre perfekt.

Klikko er en SEO virksomhed med mange år på bagen. Hos Klikko er flere af Danmarks førende SEO kompetencer samlet, og her arbejdes målrettet og udelukkende med at forbedre SEO for virksomheder af alle størrelser og organisationstyper i Danmark. Klikko er i besiddelse af et omfangsrigt blogger netværk, som består af SEO optimerede websites placeret på danske domæner og med danske ip-adresser – noget, som rangerer højt i Googles øjne. Samtlige blogs er forfattet af Klikkos skribenter, som behersker skriftlig dansk på et meget højt niveau, og som er udvalgt ud fra skrappe optagelseskriterier. Dette er din garanti for kvalitets backlinks til din side – og dette bliver belønnet hos Google, som vil give dit website eller din webshop en højere placering på sine resultatsider.