Find nemt ud af, hvor meget et forbrugslån vil koste dig

05 december 2016 Emilie Jacobsen

Når du tager et forbrugslån uden sikkerhed, kan det være meget svært at gennemskue præcis hvor meget, det vil komme til at koste dig. Det kan derfor være en god ide, at du finder en side som lån.dk, hvor de har lavet nogle beregninger for dig. Det gør det meget nemmere at finde ud af, om det er det rigtige lån for dig. 

Lån.dk er en oversigt over alle de forbrugslån uden sikkerhed, du kan tage, når du bor i Danmark. Det er derfor en god måde for at danne dig et hurtigt overblik over situationen. 

Når du skal tage et forbrugslån, skal du altid være opmærksom på det, der hedder ÅOP. Det er et udtryk for, hvor mange omkostninger der er i forhold til lånet i procent. Det er derfor et vigtigt tal at holde øje med. Jo lavere ÅOP er, jo mindre vil lånet komme til at koste dig. Men selvom du har set efter, hvad ÅOP er, kan det være svært at gennemskue præcis, hvor dyrt eller billigt et lån er. Det kan derfor være rart at have nogle beregninger at støtte sig til. 

På lån.dk har de lavet beregninger for alle lånene. På den måde kan du meget nemmere få et overblik over, hvad et lån vil koste dig. Hvis du for eksempel har taget et lån på 40.000 kroner og skal betale det tilbage over 5 år, og lånet har en ÅOP på 14, 71 % vil det kommer til at koste dig 1034 kroner om måneden at tage lånet. Du vil i alt ende med at betale 62.623 kroner tilbage til låneudbydere efter de fem år. 

Beregningerne er en smart måde at få et overblik over lånet. Du kan ikke bare se, hvor meget du skal betale hver måned. Du kan også se, hvor meget du i alt ender med at betale for at have lånt pengene. Det er en meget smart måde at finde ud af, hvilket lån du gerne vil have. 

Der kan være mange grunde til at tage et forbrugslån. Typisk skyldes det, at man har brug for nogle penge hurtigt. Det er nemlig meget hurtigere at tage et forbrugslån end at tage et lån i banken. Det kan derfor være en god løsning, hvis der er noget, der er gået i stykker, og du har brug for at få det repareret. Det kan også være, at du har mulighed for at købe noget, som du altid har drømt at købe, men ikke kan være sikker på, kommer til salg igen. 

Læs mere på http://www.lån.dk/forbrugslaanudensikkerhed/ 

Flere Nyheder