Hvorfor kan en overdækket terrasse være en god idé?

10 marts 2022 Cecilie Mortensen

advertorial

Har du en terrasse derhjemme, som du allerede har haft meget gavn af? Men er du også en smule begrænset af det danske vejr fra tid til anden? Så kan der være god grund til, at du investerer i en overdækket terrasse. Det knytter vi selvfølgelig flere ord til her. 

Derfor er det en god idé med en overdækket terrasse 

Du kan sidde i læ 

Hvis der er en ting, man kan forvente af det danske vejr, så er det, at det er blæsende og regnfuldt i løbet af året. Det betyder selvfølgelig også, at udearealer som en terrasse ikke er særlige attraktive at tage i brug. Heldigvis er det noget, du kan lave om på. 

Med en overdækket terrasse har du endnu bedre mulighed for at sidde i læ – både fra vind og vejr. Du kan derfor også undgå at blive våd eller helt vindblæst, når du sætter dig i dine terrassemøbler. 

Overdækket terrasse

Overdækket kan komme i forskellige designs

Hvis du associerer et overdække til en terrasse med noget, der gør området mere mørkt og tungt – så kan du heldigvis blive modbevist her. Du kan nemlig få en overdækket terrasse, hvor overdækket er med en form for glas, så solen stadig kan trænge ind. Og det er både et plus, når du selv befinder dig på terrassen, men også når du er indenfor. Du vil nemlig opleve, at lyset fint kan trænge ind i boligen alligevel. 

Nyd endnu flere dage på terrassen 

I sidste ende kan en overdækket terrasse betyde, at du kan nyde endnu flere dage på din terrasse. For vejret bliver i mindre grad en hindring for, hvorvidt du kan bruge den eller ej. Særligt hvis du også investerer i en varmekanon eller lignende, så det bliver ekstra nemt at holde varmen i de koldere måneder. 

Flere Nyheder