Nogle reservedele til ens bådmotor tager man med, andre lader man bliver hjemme

18 juli 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Man kan ikke have plads til alt i sin båd, for jo større den er, jo flere ting får man brug for, specielt når det kommer til at handle om de ting og dele, man skal bruge til at reparere med.

Der findes for eksempel mange reservedele bådmotorer, som man kan få fat i derude, men det er jo ikke alle, som man har brug for, for man skal jo have fat i dem, som der vedrører ens specifikke motor.

Der er ingen grund til at sejle rundt med reservedele til andres motorer, hvis man nu skulle støde på andre ude på rum sø, der ville have brug for den slags.

Men selv når det bare drejer sig om den ene motor, man selv har, så er der jo mulighed for at anskaffe sig mange udgaver af den samme del, men kan det nu betale sig?

Visse reservedele til bådmotorer skal man have mange af, andre knapt så mange

Måske har man erfaring med, at der er en del, der tit sætter ud, hvorfor man tit skal udskifte denne enhed, og det kan trods alt stadig bedre svare sig, indtil man får råd til at købe en ny motor.

Reservedele bådmotorer

Man kan have lyst til at have en reservedele til hver enkelt del af motoren med ombord, så man reelt set har to motorer med, hvor den ene så er skilt ad og aldrig har været samlet.

Men så giver man også kast på en del anden plads, for hvad motordelene optager, kan man ikke bruge til at lægge andre ting.

Og båden har jo sin grænse til belastning, så man må ikke tage for meget med.

Derfor bør man lade nogle af sagerne blive derhjemme, mens man så kan tage andre med, som behovet opstår, eller man har på fornemmelsen, at det snart kommer på tale.