Ny Skoda? 5 gode grunde til at vælge dette bilmærke

12 marts 2021 Anne-Mette Hansen

Skoda er et kendt og populært bilmærke. Går du og overvejer at købe en bil fra Skoda? Men er du usikker på dit valg? Hvad får du egentlig for pengene? Og hvilke fordele er der ved at købe Skoda?

Læs meget mere i denne artikel, hvor du får hele fem gode grunde til at vælge Skoda!

1. Lækre designs

Skoda var måske før i tiden kendt som værende et knap så attraktivt mærke. Modellerne var langt fra lige så stilrene og smarte, som de er det i dag. Skoda er i dag på lige fod med mange andre familievenlige biler. 

2. Praktiske størrelser

Skoda laver biler i familievenlige og praktiske størrelser. Du kan få en solid stationcar med god plads til barnevogn i bagagerummet. Der er mange smarte modeller at vælge mellem.

3. Fornuftige priser 

Skoda er ikke en dyr bil. Det er et meget prisfornuftigt valg. Til dig med en lille familie, hvor der skal være god plads i bilen til indkøb og bagage samt rummelighed på bagsædet. Du kan flere funktionelle Skoda modeller, uden at det skal koste dig en formue. 

4. El er en mulighed

Skoda har allerede flere el-modeller på markedet, og i 2025 vil de have hele 10 forskellige modeller, der kører på el. Det er et smart valg, til dig der gerne vil leve grønnere og passe på miljøet. Med el kan du lade bilen op til at køre mange kilometer ad gangen. 

5. Innovative funktioner

El er ikke det eneste innovative tiltag fra Skoda. Deres biler byder også på smart teknik. F.eks. kan du med app’en MinSkoda oprette forbindelse mellem din smartphone og din Skoda. I denne app får du adgang til en hel masse information – hvor din bil er, hvilken tilstand den er i, hvilke ture du plejer at køre og om du skal kontakte dit Skoda værksted. 

Flere Nyheder