Vælg den rette creme til pleje af din skønhed

30 juni 2021 Astrid Pedersen

Døjer du med tør og irriteret hud i ansigtet eller rundt omkring på kroppen? Så bør du anskaffe en god fugtighedscreme.

Hvordan virker en fugtighedscreme?

En fugtighedscreme beskytter din hud og holder den fugtmættet. Dette sker ved at fugtighedscremen forsegler huden således at fugten indkapsles. Med en god fugtighedscreme kan du således undgå udtørret hud, med alt det ubehag og de gener dette kan medføre.

En fugtighedscreme er således en vigtig forudsætning for at kunne bevare huden sund og stærk, med et ungdommelige og spændstigt udseende. Og du vil samtidig føle dig langt bedre tilpas i din hud hvis du sørger for at pleje den med den rette fugtighedscreme.

Hvad indeholder en god fugtighedscreme?

En fugtighedscreme bør ikke udelukkende indeholde fugtgivende ingredienser. For at en fugtighedscreme skal være rigtig effektiv skal den samtidig indeholde regenererende næringsstoffer så som vitaminer og mineraler.

Det er også en god idé at vælge en fugtighedscreme med plejende olier og andre naturlige ingredienser som kan berolige huden og styrke dens healing, skulle den være opblusset og irriteret. Og så skal din fugtighedscreme selvfølgelig være 100% fri for parabener og andre potentielt allergi fremkaldende eller hormon forstyrrende stoffer.

Find den rette fugtighedscreme online

Den gode nyhed er at du ikke behøver lede længe efter din nye fugtighedscreme. Du kan nemlig finde den helt rigtige fugtighedscreme online. Den lækre og prisbelønnede Vitacreme B12 er en fugtighedscreme som har klinisk dokumenterede effekter i forbindelse med heling af hud som er ramt af eksempelvis psoriasis eller soleksem.

Der ud over beretter flere brugere at Vitacreme B12 om cremens godgørende virkninger når det handler om behandling af tør hud. Og faktisk har Vitacreme B12 også en såkaldt antiageing effekt. Det betyder at du kan reducere forekomsten af fine linjer og rynker i ansigtet ved længere tids brug af Vitacreme B12.

Find Vitacreme B12 på vitacreme.dk.

Flere Nyheder